Office 365


Office 365 maakt werken makkelijk en is er feitelijk voor iedereen. Van starter tot grootzakelijke markt. Een schaalbare oplossing en binnen handbereik. In het algemeen kunt u er ook direct mee aan de slag. Onze ervaring is dat het raadzaam is trajecten samen met ICT Service Groep in te vullen. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan en met uw vragen bij ons terecht kunt. Samen zorgen we voor een naadloze overgang. Met onze uitgebreide kennis van Office 365 willen wij u daar graag mee helpen.

Vraag tarieven aanarrow

Wat wij doen:

Office 365 is niet voor iedere organisatie geschikt? U wilt graag met een goede onderbouwing horen waarom het voor uw organisatie wel of niet zinvol is om gebruik te gaan maken van Office 365. Laten we het eerst eens hebben over uw business. Hoe werkt u nu, hoe ziet uw huidige IT-omgeving eruit en hoe wilt u graag gaan werken? Laten we samen kijken op welke manier Office 365 voor u ingezet kan worden. Wij kijken hoe we u kunnen helpen om, door middel van het slim inzetten van Office 365, de productiviteit van uw organisatie te verhogen en de tevredenheid van uw klanten en medewerkers te laten toenemen. Samen bepalen we welke combinatie van Office 365 componenten en suites het beste bij uw situatie passen. Het kan ook voorkomen dat Office 365 voor uw organisatie geschikt is. In dat geval zijn diverse alternatieven voorhanden.

Wij vinden het belangrijk dat de Office 365 componenten optimaal worden benut, met elkaar zijn geïntegreerd en dat de gekozen inrichting aansluit op de manier waarop u wilt werken. Een eerste stap in dit proces is dan ook een gedegen inventarisatie voor de inrichting van Office 365 binnen uw bedrijfsomgeving, gevolgd door de te nemen stappen voor de technische migratie. Ook onderzoeken wij of uw huidige omgeving voldoet aan de technische randvoorwaarden voor het optimaal kunnen werken met Office 365.

Wij verzorgen De aanvraag van het Office 365 abonnement Het inrichten van de Office 365 omgeving Migratie van gebruikers, mail en data naar de online omgeving Aanpassen van de lokale omgeving, werkplekken e.d. voor het gebruik van Office 365 Inrichten ruimten voor videoconferencing. In het algemeen zal de facturie via ICT Service Groep verlopen.

Gebruikers krijgen in de vorm van Office 365 nieuw ‘gereedschap’. Wij voorzien in een Office 365 basistraining. Tijdens deze training maken wij de gebruikers bekend met de Office 365 omgeving en leren wij hen werken met de nieuwe tools.

Tijdens en na het Migratie en inrichtingstraject kunt u met al uw vragen terecht bij de supportafdeling van de ICT service groep. Wij kunnen in overleg systemen op afstand overnemen en helpen u en uw collega's direct weer op weg. Tevens nemen wij natuurlijk de support van de lokale applicaties op ons. Dit alles doen wij tegen een fixed price. Om dit op de juiste manier te organiseren voorzien wij uw PC’s en notebooks  van een beheerclient die onder andere de volgende functionaliteit omvat:

  •  Remote overnemen van de werkplek voor het uitvoeren van support
  •  Proactieve monitoring van de ‘gezondheid’ van de werkplek
  •  Antivirus & Antispyware met signalering naar ons beheercentrum
  •  Patchmanagement voor het geautomatiseerd up to date houden van de Microsoft software.

Voor een compleet overzicht van de dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.