Performance Support

“Verhoogt productiviteit, versnelt gebruikersacceptatie en borgt kennis”

We leveren Performance Support oplossingen die zorgen voor een verhoging van de productiviteit van medewerkers. Dit doen wij door hen te helpen tijdens juist die momenten waarop zij kennis- en ondersteuning nodig hebben voor het vervullen van een specifieke taak:

alleen op hun werkplek, worstelend met de vraag wat te doen en waar te zoeken naar de oplossing waardoor zij verder kunnen met het uitvoeren van hun werk.

 

Performance Support oplossingen worden o.a. ingezet bij:

  •  migraties van bedrijfsbrede applicaties zoals ERP en CRM software
  •  het werken met nieuwe bedrijfskritische processen en procedures
  •  het soepel laten verlopen van Microsoft Office migraties

Het implementeren van bedrijfskritische software is risicovol. En vaak is het grootste risico in welke mate en met welke snelheid medewerkers de nieuwe software accepteren en ermee overweg kunnen.

 

ICT Service Groep helpt organisaties met het verminderen van de risico’s die een software migratie met zich meebrengen.

 

Waarom Performance Support werkt

 Traditionele leer- en trainingsmethoden werken, maar niet als enige instrument van leerondersteuning. Formeel leren helpt uw medewerkers bij de korte termijn acceptatie en kennisvergaring van nieuwe software. Lange termijn problemen worden er echter niet door opgevangen. Het helpt uw medewerkers niet bij het actief zoeken naar de informatie die zij nodig hebben op het moment dat zij hun werk uitvoeren.

De manier waarop wij leren is aan het veranderen, waarbij de traditionele leerstijlen niet langer als enige leervorm bijdragen aan verbetering van de prestaties van medewerkers.

32% van de leidinggevenden denkt dat de programma’s waarmee medewerkers worden getraind in het behalen van betere bedrijfsprestaties “uiterst” of “zeer effectief” zijn.  ~ McKinsey

76% van de medewerkers heeft onvoldoende of matig begrip van bedrijf kritische applicaties die zij tijdens het werk gebruiken. ~ Meta Group

Hoe wij werken

Met welke applicatie u ook werkt, de oplossingen van de ICT Service Groep zijn ontwikkeld om de medewerker de meest toepasselijke informatie te bieden in de juiste volgorde. Startend met een snelle oplossing en langzaam bewegend naar gedetailleerder leren.

Onze aanpak stelt medewerkers écht in staat lerend te werken en werkend te leren en levert antwoorden op gebruikersvragen binnen 2 clicks en 10 seconden.

 

Ons aanbod aan Performance Support oplossingen bestaat uit:

  •  Software

met de Performance Support software is het mogelijk om zelf performance support oplossingen te ontwerpen, te ontwikkelen en te publiceren. Bestaande leercontent kan worden verwerkt in de nieuwe oplossing. 

  • Consultancy

Indien uw organisatie ervoor kiest niet zelf te ontwikkelen maar dit uit handen te geven, is dit ook mogelijk. ICT Service Groep beschikt over ervaren consultants en content ontwikkelaars welke zowel op uw locatie als op onze locatie voor u inzetbaar zijn.

  • Een bewezen methode*

ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 klantprojecten hebben geleid tot een praktische aanpak voor het leveren van performance support op de werkplek.

  • Content

standaard performance support content is beschikbaar voor verschillende veelgebruikte applicaties zoals de Microsoft Office Suite.

 

De impact op organisaties

Organisaties worden meer dan ooit uitgedaagd te presteren met minder middelen, geld en tijd. Dit vraagt om een gerichte en kosteneffectieve oplossing die de productiviteit van medewerkers verhoogt.

Onze performance support oplossingen zorgen niet alleen voor een hogere productiviteit en een hogere kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden, maar hebben ook impact op de totale bedrijfsresultaten.

6% toename van de productiviteit van medewerkers die werken met een CRM systeem bij een grote verzekeringsmaatschappij, doordat Performance Support  een verhoogde gebruikersacceptatie van de software heeft gerealiseerd.

50% afname van de geïnvesteerde tijd en kosten van klassikale producttrainingen bij een productiebedrijf dat wereldwijd actief is.

12,5% afname van helpdesk vragen en 50% minder tijd die besteed is aan klassikale training tijdens een migratietraject bij een consultancy organisatie.

In vergelijking met andere oplossingen

De Performance Support oplossingen die ICT Service Groep voor u verzorgt bestaan uit drie principes:

Direct ingebed binnen de applicatie of het werkproces van de medewerker.

Context gericht, de inhoud is specifiek ingericht naar rollen en bedrijfsprocessen om de relevantie te maximaliseren.

Precies genoeg ondersteuning om de nieuwe kennis direct op een effectieve wijze toe te passen.

 

Geïnteresseerd in wat de Performance Support oplossing van ICT Service Groep uw organisatie kan bieden? Laat uw gegevens hier achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

ICT Service Groep is Value Added Reseller van de Performance Support oplossing van onder andere Ontuitive

*De Performance Support oplossing die ICT Server Groep verzorgt is de Ontuitive Learningguide oplossing, welke  wereldwijd voor meer dan 1000 klantcases succesvol ingezet is.