Neem contact oparrow

Serverbeheer

Het beste serverbeheer krijgt u van ICT Service Groep. Wij bieden voor al onze diensten het juiste serverbeheer aan. Wat dit fantastische serverbeheer inhoudt, leggen wij u uit. Het belangrijkste element van uw ICT-omgeving, is uw serverpark, de plaats waar al uw ICT-diensten op draaien. Het is dus belangrijk dat uw serverpark goed wordt onderhouden, beveiligd en ge-update om uw ICT-werkzaamheden optimaal te laten renderen. Door de enorme toevlucht aan ontwikkelingen het laatste decennium is het misschien belangrijk om te kijken naar een verbetering van uw serverbeheer. Bij ICT Service Groep leveren wij een fantastisch serverbeheer aan waardoor uw servers altijd optimaal renderen. Ons serverbeheer bestaat uit de volgende elementen:

    • Controle op applicatie

Ons serverbeheer houdt onder andere in dat wij uw applicaties scherp monitoren. Mochten hier problemen mee ontstaan, dan ondernemen wij direct actie.

    • Controle op virussen

Wij installeren uitstekende antivirussoftware op uw servers. Wij voeren dit serverbeheer dagelijks voor u uit zodat u zich hier nooit zorgen om hoeft te maken.

    • Back-upmanagement

Daarnaast zorgen wij tijdens het serverbeheer ervoor dat de juiste back-upsoftware wordt geïnstalleerd en wij houden daar ook dagelijks toezicht op.

    • Overige diensten

En naast ons server beheer bieden wij ook een complete dienstverlening aan op het gebied van installatie, projectmanagement, colocating en cloud-omgeving. Denk daarbij aan het server beheer van uw totale serverpark, tot het migreren naar een gehoste private cloud-omgeving in ons eigen datacenter.

Service en contact

Voor meer informatie over ons server beheer, neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-4287400. U kunt uiteraard ook een mail sturen naar info@ictsg.nl. Wilt u meer weten over de kosten van ons serverbeheer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Door ons server beheer hebt u altijd een ICT-omgeving die optimaal rendeert en op de juiste manier wordt onderhouden. ICT Service Groep is uw partner op het gebied van het beste serverbeheer.

 

Neem contact oparrow