VoIP telefonie

Laat ook uw VoIP telefonie installeren door ICT Service Groep. VoIP telefonie is enorm handig om op telefoonkosten te besparen. VoIP telefonie verloopt namelijk via uw internetverbinding. Uw telefoon wordt gekoppeld aan een internetkabel en in het verlengde daarvan aan een IP-adres. Doordat het mogelijk is om spreek te transporteren via internet, wordt u dus indirect gebeld op uw computer. Het is tegenwoordig ook mogelijk om vanuit de Cloud naar uw traditionele telefooncentrale te bellen. VoIP telefonie wordt tegenwoordig beschouwd als één van de meest gebruikelijke manieren voor een bedrijf om hun beldiensten te regelen. In Nederland zijn er sinds 2012 meer dan zes miljoen IP VoIP telefoonaansluitingen. Uiteindelijk kunt u met IP VoIP telefoonaansluitingen meer dan 20 % besparen op uw telefoonkosten.

Neem contact oparrow

Meer voordelen van VoIP telefonie

Naast de enorme kostenbesparing op telefoonkosten, brengt VoIP telefonie meer voordelen met zich mee. Wij zetten de voordelen van IP VoIP aansluitingen even voor u op een rijtje. Kijk hier voor een volledige lijst aan VoIP voordelen:

  • De flexibiliteit is enorm. U kunt de nodige data voor VoIP telefonie eenvoudig laten inkrimpen of juist uitbreiden.

 

 • U hebt dezelfde functionaliteiten van een grote telefooncentrale en betaalt alleen voor de functies die u gebruikt.

 

 

 • VoIP telefonie is locatieonafhankelijk. U kunt via iedere internetverbinding IP VoIP bellen.

 

 

 • De VoIP telefonie van een bedrijf met verschillende vestigingen kan eenvoudig tot een centraal telefoonnetwerk gebouwd worden, ook internationaal.

 

 

 • U kunt op ieder locatie bedrijfstelefoontjes plegen. Met VoIP telefonie kunt u vast en mobiel combineren; zo merken uw klanten niet of u thuis, op de zaak of op een andere plek belt.

 

 

 • VoIP telefonie zorgt er voor dat analoge of ISDN-telefoonlijnen niet meer aangelegd hoeven worden.

 

 

Service en contact

Als u meer wilt weten over onze diensten met betrekking tot VoIP telefonie, neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-4287400. Een mail sturen naar info@ictsg.nl kan ook; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor goedwerkende, voordelige IP VoIP aansluitingen, gaat u naar ICT Service Groep, uw specialist op het gebied van ICT.

Wat zijn de voordelen van VOIP en Cloud telefonie:
 • Het is flexibel, de capaciteit kan gemakkelijk uitgebreid danwel ingekrompen worden.
 • Alle functionaliteiten van een grote telefooncentrale zijn beschikbaar. U betaald alleen de functionaliteiten die u gebruikt.
 • VOIP is locatie onafhankelijk. Zolang ergens een werkende internetverbinding is kunnen we middels VOIP bellen.
 • In het algemeen kunt u 20 tot 30% kosten besparen.
 • Verschillende vestigingen kunnen eenvoudig tot een centraal telefoonnetwerk geknoopt worden, zelfs internationaal is dit mogelijk.
 • U bent altijd bereikbaar, ook onderweg. Er zijn diverse mogelijkheden om vast en mobiel te combineren. Uw klanten merken niet of u thuiswerkt, op de zaak of vanuit een hotel.
 • U hoeft geen analoge of ISDN telefoonlijnen meer te huren.
HIP telefonie

 

logo_hip

HIP telefonie is een uiterst flexibele oplossing op gebied van Cloud telefonie. De centrales zijn geschikt voor één tot vele duizenden gebruikers.

De Cloud telefooncentrale is modulair op te bouwen en daardoor volledig aan te passen aan uw wensen;

Koppelingen op gebied van vast - mobiel telefonie tot complete callcenters is allemaal mogelijk. Tarieven voor Cloud telefoniecentrales beginnen vanaf 12,50 per maand.

Wilt u meer informatie over HIP telefonie lezen, klik dan hier

Wilt u direct een gesprek aanvragen met één van onze adviseurs, klik dan hier, of bel met 088 4287400

KPN één

 

KPN een

KPN een

Het grote voordeel van KPN één is de eenvoud. Er worden 4 standaardprofielen aangeboden met een aantal losse uitbreidingsmodules.

De belkosten zitten inbegrepen in het abonnement. U wordt voorzien van 1 factuur voor vast, mobiel en de eventuele extra diensten.

Wilt u meer informatie over KPN één lezen, klik dan hier

Wilt u direct een gesprek aanvragen met één van onze adviseurs, klik dan hier, of bel met 088 4287 400