logo_hip

HIP telefonie


HIP telefonie is een uiterst flexibele telefooncentrale in de Cloud.

Hieronder staat een plaatje met de belangrijkste eigenschappen van HIP telefonie en een aantal filmpjes die een aantal functionaliteiten beschrijven.

ICT Service Groep is HIP Partner. HIP Partners werken met de Cloud Software van Broadsoft.  Veel grote bedrijven zoals KPN, T-Mobile en Shell werken ook met de software van Broadsoft. De ICT Service groep is een gecertificeerde partner voor dit product.

Op het moment dat u overweegt om uw huidige telefonie infrastructuur te gaan vervangen kunt u bij ons terecht. U wordt ontzorgt in het volledige project, van oriëntatiefase tot en met het onderhoud op de geboden diensten. U hoeft niet meer te investeren in een telefooncentrale, dat hebben wij al gedaan voor u.

U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan randapparatuur voor vaste en mobiele telefonie. De inrichting en het onderhoud wordt verzorgt door de ICT Service Groep. Daar heeft u dus geen omkijken naar.

Wat is HIP telefonie?

  • De pakket van communicatiesoftware gehost in de Cloud
  • Geschikt voor bedrijven van 1 tot vele duizenden medewerkers
  • Combineert Internet, vaste en mobiele telefonie, zakelijk Office 365 en mobile Device management in een contract
  • Keuze tussen onbeperkt bellen met vaste en mobiele telefoon of betalen per minuut
  • Vaste kostenstructuur per medewerker per maand
  • Naar behoefte kunt u maandelijks medewerkers op- of afschalen.
  • Gebaseerd op de meest recente technologie, daarom altijd beschikking over de nieuwste functionaliteiten
  • één contract, één factuur, één serviceingang, één telefoonnummer, één voicmail,  
  • Al uw service via de supportdesk van de ICT Service Groep
  • Het stabiele netwerk van KPN

Alle nieuwste technieken zijn beschikbaar. U betaald alleen wat u gebruikt. Laat u adviseren door de ICT Service groep. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan door hier te klikken. U kunt natuurlijk ook bellen met ons. Wij zijn bereikbaar via nummer 088 4287 400.

Hipper anywhere Functie

Hier wordt verteld hoe je als klant om kan gaan met de anywhere functionaliteit, onderweg of in de auto. Het geeft een beeld van de professionaliteit van de software. De functies zijn beschikbaar voor IOS, Android en Windows Phone

HIP receptie functie

Op dit filmpje is te zien op wat voor manier een receptioniste kan werken. Maar ook een afdelingssecretaresse of telefoonachterwacht.

HIPIN Functie

Dit is de software die u kunt laten werken op uw PC, laptop of thin client. U kunt uw telefoon koppelen met CRM of ander ERP pakket. De diverse functies worden helder beschreven in dit filmpje

belangrijkste eigenschappen HIP