Missie

ICT Service Groep is dé specialist voor het beheer van professionele ICT-infrastructuren. De focus van ICT Service Groep is het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring. ICT Service Groep levert haar klanten innovatieve ICT-oplossingen, van "op locatie" tot "Cloud computing", zonder dat uw processen complexer worden. Wij staan voor eenvoud in ICT.

ICT Service Groep is op de Nederlandse markt een significante speler in haar vakgebied. Samen met haar partners is ICT Service Groep een slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gemotiveerde medewerkers, pro-actief inspelend op nieuwe inzichten en mogelijkheden. ICT Service Groep realiseert de gestelde doelen in nauwe samenwerking met haar klanten.

Klanten van ICT Service Groep zijn actief in alle sectoren van de samenleving; zowel non-profit organisaties, overheid als het bedrijfsleven.

Visie

ICT Service Groep creëert voor bedrijven en organisaties een interactief informatie en communicatie platform waarmee applicaties, data en documenten altijd en overal beschikbaar zijn voor de daartoe bevoegde personen. Met de oplossingen van ICT Service Groep zijn medewerkers in staat om sneller en efficiënter te werken, vergaderen en overleggen is altijd en overal mogelijk. De visie die ICT Service Groep heeft op ICT oplossingen zorgt voor een betere performance, meer functionaliteiten en lagere, voorspelbare kosten.